Workshop for udviklingshuse

Hvordan taler vi med kunderne om sikkerhed?

Dato og tid

Onsdag d. 11. oktober 2023
Kl. 14:00–16:00

Sted

Alexandra Instituttet
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

Arrangører

Sb3D-projektet i samarbejde med Security Tech Space

”Kunderne forstår sig ikke på sikkerhed. De vil bare gerne have en sikker løsning. Men når de ser prisen, skal det pludselig ikke være så sikkert alligevel.” 

Det kan være udfordrende for udviklingshuse at tale med deres kunder om sikkerhed i digitale løsninger. Ofte efterspørger kunderne blot en sikker løsning men ved ikke, hvad det egentlig indebærer, og samtalen kan nemt strande, når det kommer til økonomi. 

I projektet Security by Design in Digital Denmark (Sb3D) ønsker vi at udvikle værktøjer, som kan understøtte dialogen mellem udviklingshuse og deres kunder – især de kunder, der er mindre modne rent sikkerhedsmæssigt. 

Værktøjerne skal bidrage til: 

  • at I kan gøre det tydeligt for jeres kunder, hvad deres til- og fravalg betyder for sikkerheden.
  • at I og jeres kunder får en fælles forståelse af, hvad der er det rette sikkerhedsniveau for deres løsning.

Kom med dit input på workshoppen

Du inviteres derfor til en idéudviklingsworkshop hos Alexandra Instituttet i Aarhus onsdag den 11. oktober kl. 14:00–16:00.

Her vil du sammen med deltagere fra andre udviklingshuse blive faciliteret igennem en diskussion om nuværende udfordringer og potentielle løsninger ift. at løfte dialogen med kunder om cybersikkerhed.

Målgruppen for workshoppen er softwareudviklingshuse, dvs. virksomheder, som ikke har deres egne produkter, men som arbejder med at udvikle softwareprodukter for andre.

Det får du med hjem

Mulighed for at idé- og erfaringsudveksle med fagfæller, der står i samme situation som dig.

Mulighed for at sætte præg på de værktøjer, der udvikles på baggrund af workshoppen, og som vil være frit tilgængelige for jer og andre virksomheder, når de er færdigudviklede.

Som tak for jeres bidrag til udviklingen vil vi sætte jeres virksomhed på som medafsender af værktøjerne, hvis I ønsker det.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte:

Laura Lynggaard Nielsen
Alexandra Instituttet

E-mail: laura.nielsen@alexandra.dk
Telefon: +45 40 17 65 53