webinar

Cybersituationen i Danmark: trusler, potentialer og styrkepositioner

Dato og tid

Torsdag d. 24. november 2022
Kl. 10:00–12:30

Sted

Webinar

Arrangører

Sb3D-projektet i samarbejde med Industriens Fond samt smv:digital

Første session 10:00–11:30

Skal I også have guld i cybersikkerhed?

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 24. november, hvor Sb3D-projektets partnere og smv:digital inviterer til webinar med Jens Myrup Pedersen efterfulgt af masterclass for rådgivere.

Udover at være professor på Aalborg Universitet i København, hvor han leder forskningsgruppen for cybersikkerhed, er Jens Myrup Pedersen landstræner for det danske cyberlandshold, som for nylig vandt guld i EM i cybersikkerhed.

På webinaret vil Jens fortælle om det nuværende trusselsbillede og samtidig pege på, hvilke muligheder det giver for danske virksomheder. Jens vil desuden reflektere over, hvad vi er særligt gode til i Danmark, og hvorfor et lille land som os kan hente guld med hjem i internationale konkurrencer.

Herefter præsenterer smv:digital deres støtteordning til cybersikkerhed.

anden session 11:30–12:30

Masterclass for rådgivere

Anden session af webinaret er en masterclass målrettet rådgivere, der rådgiver virksomheder om digitalisering og ønsker at blive klædt bedre på til at tale med dem om cybersikkerhed.

Sikkerhed kan være et svært emne at få taget hul på. Nogle virksomheder er slet ikke interesseret i det. Andre ved, at de bør gøre noget men ved slet ikke, hvor de skal starte.

Få råd og redskaber til at tale med virksomheder om sikkerhed v. Michael Stausholm og Laura Lynggaard Nielsen, Alexandra Instituttet

Bemærk, at du skal tilmelde dig rådgiversessionen særskilt. Det vil fremgå af tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet eller Sb3D-projektet, er du velkommen til at kontakte:

Sebastian Holmgaard Christophersen
Alexandra Instituttet

E-mail: s.christophersen@alexandra.dk
Telefon: +45 93 52 26 54